SUGAR GOODS

SUGAR GOODS Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2 sterren uit 20 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sugar Goods. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 22:20 Duurde lang en niet gekregen wat we besteld hadden. Ze geven je maar net wat ze nog hebben liggen lijkt het wel. En daar moet je het maar mee doen... Ook prijs kwaliteit valt erg tegen.
8 mei 2022 om 1:23 Ondanks alle slechte reviews waren de taartjes prima! Drinken was alleen ver over datum.
7 mei 2022 om 22:33 De ijskoffie is dramatisch. Je krijgt gewoon een Douwe Egberts drink koffie uit de koeling. Dit is dan zogenaamd een ijskoffie. Dit word verkocht voor 5 euro, in de supermarkt ligt dit voor 2 euro in de schappen! BELACHELIJK
6 mei 2022 om 20:31 Slechte prijs kwaliteit verhouding
3 mei 2022 om 17:31 Om 22.15 bested en om 00.30 was er nog steeds niks gekomen. Vervolgens nooit meer van gehoord en de bestelling was ook niet geleverd. Wat een kut zaak.
30 apr 2022 om 22:21 2u en 5 minuten gewacht Bellen beneden aan Maar ze hebben niks afgeleverd!!
13 apr 2022 om 15:27 Verkeerde cake geleverd zonder uitleg en telefonisch zijn ze totaal niet bereikbaar. Jammer genoeg vond ik de verkeerde cake niet lekker vanwege pure chocola. Prijzige domper dus.
13 apr 2022 om 11:18 Bezorging was sneller dan verwacht dus top, maar… 4 euro voor een donut van zeker een week oud, zo droog dat het net toast was. Nooit meer, sorry
9 apr 2022 om 8:36 Had Ice coffee besteld krijg je kant en klare rommel waar ze in de Jumbo 2 voor €1.75 hun durven er 5.75 per stuk voor te vragen we hadden taartje besteld was gewoon ingevroren troep en daar betaal je €38.15 voor het zijn zware oplichters NIEMANDETEN
2 apr 2022 om 21:31 Kwam 2 uur later, en voor 20 euro had ik een koffie een Fernandez en twee ini-mini pintjes taart, eerste en laatste keer dat ik hier ooit nog bestel
27 mrt 2022 om 23:07 Donuts waren bevroren, echt niet lekker.
26 mrt 2022 om 7:54 Erg lange bezorgtijd voor een mager stukje taart. Prijzen zijn ontzettend hoog en daarbij lag mijn verwachting dus hoger. Het was koud, net uit de vriezer en droog. Niet voor herhaling vatbaar.