PIZZA, PASTA & CAKES

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 47 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza, Pasta & Cakes. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 21:44 Na meer dan 2 uur kwamen ze het bezorgen, was niet wat ik besteld had, eten was al koud en op geen mogelijkheid te bereiken om het op te lossen.. ik bestel er nooit meer
22 sep 2022 om 21:31 Had champignons soep besteld maar had Tomatensoep, deze was erg pittig Pasta met zalm en garnalen was erg zurig echt niet te eten De kok was waarschijnlijk uitgeschoten met de limoensap , geef liever een halve schijfje citroen bij het gerecht .
17 sep 2022 om 23:53 Ik had pasta met kip besteld en dan krijg ik pasta met avocado stukjes. Het kwam na 95min en de bezorger kon t adres niet vinden. Wij moesten zelf naar buiten lopen om 23.40u om de bezorger op te zoeken. Ben helemaal niet blij
14 sep 2022 om 10:34 Bijna 2 uur bezorgtijd, pasta smaakte niet gaar. Lava cakes leken meer op cupcakes. Restaurant niet te bereiken.
13 sep 2022 om 19:32 Eten was matig,pizza waren lauw eten werd om 17:15 beloofd 3x gebeld telkens werd er gezegd dat hij onderweg was. Toen de chauffeur er eindelijk om 18.05 was, bleek dat hij gewoon van een ander restaurant af kwam wat goedkoper was maar niet voor ons
17 aug 2022 om 21:00 Ze namen niet op en 40min later als de bezorgtijd was. Ook nog de verkeerde soep gekregen en nogmaals nemen ze niet op.
12 aug 2022 om 0:51 Bestel hier nooit wat! Bezorger was er pas na 2uur. Wilden net gaan slapen, kwam hij een keer aankakken, met ook nog de verkeerde bestelling. En de lave cake was bevroren, terwijl dat kleine kutsnicker ijsje waar je teveel voor betaalde gesmolten was
9 aug 2022 om 15:26 Ziek van geworden. bezorger was wel relaxt
4 aug 2022 om 14:32 Aangenaam verrast, ik ga zeker vaker bestellen.
31 jul 2022 om 0:05 Nice but a bit on spicy side.
28 jul 2022 om 23:14 Missing items and delivery took longer than expected
21 jul 2022 om 20:04 Things were missing from my order and on top of that the food was stale and old! Really disgusting and disappointing! I tried calling the "restaurant" multiple times with no answer.